Centrul de medicină sportivă

Grupul de Spitale Acibadem oferă tratamentele medicale și chirurgicale de înaltă calitate pentru accidente sportive în unitățile sale moderne în care își desfășoară activitatea practicieni și cercetători de top în medicina sportivă.
Furnizând excelență în medicina sportivă, fizioterapie și recuperare, chirurgie ortopedică, medicină cardio pulmonară, fiziologia mișcării, biomecanică aplicată, și algologie, Clinica Acibadem de Ortopedie și Medicină Sportivă deservește nevoile cluburilor și federațiilor sportive naționale și internaționale, precum și cele ale atleților amatori și profesioniști.
Acıbadem oferă o gamă completă de servicii, de la tratamentul preventiv al leziunilor la îmbunătățirea performanței. Clinica oferă sprijin clinic, cunoștințe, și facilități pentru maximizarea instruirii și potențialului competitiv al sportivilor amatori și profesioniști. Programele personalizate de exerciții și instruire includ evaluarea condiției fizice și servicii auxiliare precum nutriție și dietetică, psihologie, fiziologie și educație fizică. De asemenea, aici se tratează traume asociate sportului și se furnizează servicii de consultații pentru sportivi.
Trebuie menționat că este primul și singurul centru de medicină sportivă din Turcia, acreditat „Centrul de excelență” de către FIFA, în 2012.

Acest serviciu medical este disponibil în următorul spital din rețeaua Acibadem:

  • Acıbadem Fulya

Pentru detalii și informații, folosiți datele din formularul de contact.